min-historie-del-1
Min historie – Del 1
26. september 2016
minetanker
Mine tanker
31. oktober 2016
cyrill-ettnyttunivers

Cyrills Verden er et nytt univers, dedikert til strikkere og heklere. Vi holder til i Grenland i Telemark, men har vår hoved inspirasjon fra Trøndelag. Havet som sto mot land og hus. Gården med dyra og alle ting som skulle gjøres. Roen rundt ovnen i stua sammen med mor har skapt dette universet som vi nå ønsker å dele med deg! Hva gjorde det med oss at vi kunne sitte der sammen å strikke og leke med garn og farger. Dette har gjort noe med oss i alle tider, bevisst og ubevisst, vi løper for livet i dag og trenger små pusterom og oaser som gir oss roen og freden. Du er velkommen til å dele dette med oss.
Vi ønsker at Cyrills Verden skal bli din oase for strikking, kreativitet og glede alene eller sammen med noen. Cyrills verden vil være der du er, det som holder oss sammen er strikke/hekleglede og garn og tråd.

Vi kommer gjerne på besøk til deg og dine strikkevenner. Ta kontakt med oss!

Strikkeglad hilsen fra Anders-Cyrill.