Cyrills Verden

Vi ønsker å bidra til økt interesse for ulike håndarbeidsteknikker og mener strikkegledens kraft kan bidra til å spre lys og positivitet rundt i hele verden.
Vi tror at den økende interessen for gamle håndverkstradisjoner gjenspeiler menneskets behov for indre ro i den moderne og hektiske tid som vi lever i.
Det gjør godt for kropp og sjel å sette seg ned med et skapende håndarbeid. Det gir også rom for kreativ utfoldelse noe som igjen påvirker livskvaliteten positivt.
Vi er glade og stolte over at vi på denne måten kan bidra til at en viktig del av vår kulturarv videre bringes til nye generasjoner.

Cyrills Verden er et nytt univers, dedikert til strikkere og heklere. Vi holder til i Grenland i Telemark, men har vår hoved inspirasjon fra Trøndelag. Havet som sto mot land og hus. Gården med dyra og alle ting som skulle gjøres. Roen rundt ovnen i stua sammen med mor har skapt dette universet som vi nå ønsker å dele med deg! Hva gjorde det med oss at vi kunne sitte der sammen å strikke og leke med garn og farger. Dette har gjort noe med oss i alle tider, bevisst og ubevisst, vi løper for livet i dag og trenger små pusterom og oaser som gir oss roen og freden. Du er velkommen til å dele dette med oss..
Vi ønsker at Cyrills Verden skal bli din oase for strikking, kreativitet og glede alene eller sammen med noen. Cyrills verden vil være der du er, det som holder oss sammen er strikke/hekleglede og garn og tråd.

Vi tilbyr et inspirerende og interaktiv samfunn og en spennende nettbutikk, hvor du kan finne bloggere, artikler, opplæringsvideoer, samt dine favorittprodukter. I fellesskap med bloggere og designere arbeider vi for å gi deg ekspertkunnskap og fantastiske mønstre. Vi ønsker å knytte oss til spennende samarbeidspartnere som kan gi deg nye strikkeopplevelser hver dag. Selv om strikking er et gammel håndverk, mener vi at det også er moderne og kult, i tillegg til å være godt for både kropp og sjel. Og for mange av oss er strikking bare en integrert del av livet.
På bakgrunn av dette, og fordi vi ønsker å koble strikkere på tvers av landegrenser og spre mest mulig inspirasjon, har vi utviklet Cyrill Strikkering. Et helnorsk produkt i sølv for deg og dine tråder. Hold orden på trådene få fart på strikkingen. Vi tror at Cyrill Strikkering vil gi deg ny glede ved å strikke

Vår misjon er å fremme strikking og hekling, samt å gjøre det morsomt og tilgjengelig gjennom å skape et inspirerende samfunn og strikkeunivers.

Tanken til Anders-Cyrill er gammel, helt fra han satt og så sin mor strikke. Fra han selv strikket sin første genser med opprekkksgarn.

Hvordan holde orden på trådene på en enkel måte? Han er sannsynligvis ikke den første som har tenkt disse tankene. Folk har irritert seg over tråder som vikler seg i hverandre lager vaser av garnet i strikkekurven.
Anders-Cyrill gjorde noe med denne tanken, det tok noen år, men nå er den her:

Cyrill strikkering

En flott ring laget i 100% ekte 830 sølv, designet og produsert i Norge. Et produkt av og for norske håndverkstradisjoner. Cyrill strikkering har 3 bøyler som du enkelt kan legge trådene under, trådene glir lett over fingeren og du holder trådene fra hverandre.

Det er flere fordeler ved Cyrill Strikkering:

  • Tråden glir letter over ringens glatte flate i sølv. Derfor blir belastningen på fingeren mindre.
  • Du holder orden på trådene, ringen skiller dem fra hverandre
  • Du kan enkelt bytte strikketøy. Ta ut trådene fra strikkeringen og sett inn trådene fra et annet strikketøy
  • Du får ofte et bedre og fastere strikkeresultat fordi du nå kan ha fokus på maskene når du strikker i stedet for å lure på hvor trådene er.
  • Vi tenker at det er lettere å lære å strikke for nybegynnere med Cyrill strikkering.
  • Fler som strikker, gir flere å dele strikkegleden og entusiasmen med.